KARABÜK / MERKEZ - 75.Yıl Karabük Anadolu Lisesi

Ekm

"UNESCO CULTURE AMBASSADORS"  Projemizin 3.Hareketliliği  İcin 5 Öğrencimiz ve Yalçın Öğretmenimiz Litvanya'nın Başkenti Vilnus'a  Gitti

Ekm

OKULUN KALBİ KÜTÜPHANE PROJESİ KAPSAMINDA TÜM OKULDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILDI

2022 ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARIMIZ

Ekm

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında Maltepe'de madde bağımlılığı hakkında eğitim verildi.

Ekm

eğin Başkenti Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında "TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliğimizin İkincisi" düzenlenen törenle Karabük kent meydanında etkinliklerle başladı.

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliklerinin açılışına Valimiz Sayın Fuat GÜREL ve eşi Özlem ARAS GÜREL hanımefendi, Karabük Belediye Başkanı Sayın Rafet VERGİLİ, Vali Yardımcısı Osman SAK, Belediye Başkan Yardımcısı Seher BERKER, İl Emniyet Müdürü Kadir YIRTAR, İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı etkinliği biz de öğrencilerimiz ile ziyaret ettik

Eyl

75.Yıl Karabük Anadolu Lisesi ERASMUS+projelerinde göstermiş olduğu başarılarına bir yenisini daha ekledi.''Protect us please'' başlıklı KA210 projesi,Polonya,İtalya,Portekiz ve Türkiye  ortaklığı ile gerçekleştirilecektir.Proje ekibimizi oluşturan  Sevil GÜRSOY , Tuncay MUTLU ve Yalçın AKSOY'u tebrik ederiz.

Eyl

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK ZİLİN ÇALMASI İLE BAŞLADI. TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ DÖNEMDE BAŞARILAR DİLERİZ

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ Safranbolu Öğretmenevi'nde İdarecilerimiz,  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizinin katıldığı tören ile gerçekleştirildi.Törende okul 1.miz Sudem HIZARCIOĞLU,2.si Sena IŞIK ve 3. sü Nesine Zehra DEMİRAY'a plaketleri okul müdürümüz tarafından takdim edildi. !2.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı videoların gösteriminden sonra öğrencilerimize sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Tören yememk ve eğlence ile son buldu.

Haz

Öğrencilerimize Eğitmen ARZU YEDİGÜL tarafından AFAD Farkındalık eğitimi verildi.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasında finali okulumuzda oynanan maçta Gençlik Spor Müdürlüğü ile karşılaşan öğrencilerimiz 2. oldular. Başarılarından dolayı Hasan Aydın ve Suat Serbetçi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NI KUTLADIK

May

"Atatürk ve Milli Mücadele "konulu kompozisyon yarışmasında il 3.sü olan öğrencimiz Abdullah Mısırlı'yı tebrik ediyoruz .

May

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTISI 15/05/2022 PAZAR GÜNÜ İDARECİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ  VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

May

Turnuvada 75 Ers ve 3 te 3 takımlařı finale kaldı.Finalde rakibini mağlup eden Ata-Yunus-Efe  ve İlterişten oluşan 3 te 3 takımı şampiyon oldu.

May

ERASMUS+ KÜLTÜRLER ARASI DEĞİŞİM PROJEMİZİN TÜRKİYE HAREKETLİLİĞİ EV SAHİPLİĞİMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR