KARABÜK / MERKEZ - 75.Yıl Karabük Anadolu Lisesi

Ara

İl MEM’in düzenlemiş olduğu Sözlük Tasarım Yarışması’na Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Tuğba ŞİRİN rehberliğinde 10/A sınıfı öğrencimiz Azra KAYA, el emeği ile hazırlamış olduğu Safahat Sözlüğü ile katılmış yarışmada okulumuzda birinci olmuştur. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Fikriye Ayhan rehberliğinde Sahafat sözlüğü hazırlayan 11/D sınıfından Şevval ALBAYRAK ise okul ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen afiş yarışmasının birincisi 12D sınıfından Berranur DİBEKLİ seçilmiştir. Aynı proje kapsamında düzenlenen slogan yarışmasında 12D sınıfından Özge Nur MADAN birinci olmuştur. Ö

Ara

2022-2-IT02-KA210-SCH-000100671 sayılı yeni ERASMUS + projesinin ilk etkinliği 04.12.2023 Pazartesi günü İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ'ın katılımları ile okulumuzun  bahçesinde gerçekleştirildi.

10/12/2023 Pazar  Günü Öğretmen ve Velilerimizin Katılımı ile gerçekleştirildi

Ara

Okul Sporları Gençler Voleybol Kız, Erkek Grup Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonunda  ilimizde yapıldı.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat 09.05'te tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuzda da  Sirenlerin çalması ile öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte  saygı duruşunda bulunuldu  ardından öğretmenlerimizin öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirdiği anma programı ile devam edildi.Ulu Önder Atatürk saygı, minnet ve özlemle anıldı.

Kas

OKUL SPORLARI VOLEYBOL KATEGORİSİNDE KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ FİNALDE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANADOLU LİSESİ'Nİ FİNALDE 3-1 YENEREK  BU SENE DE "KARABÜK ŞAMPİYONU" OLMUŞTUR. BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEPRİK EDERİZ

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü kuruluş yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilimizde standyumda gerçekleştirilen programa tüm okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile büyük coşku ile kutladık.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen kompozisyon yarışmasında il 3.sü olan öğrencimiz Abdullah MISIRLI'ya Valimiz Sayın Mustafa YAVUZ tarafından ödüllü verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kapsamında 26.10.2023 Cuma günü saat 9.30 da hazılrladığımız Cumhuriyet Bayramı programı Vali Nafiz Kayalı Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ekm

CUMHURTİYET BAYRAMI KOMPOZİSYON YARIŞMASI İL 3.SÜ ABDULLAH MISIRLI OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ BAŞARISINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI KUTLUYORUZ

"EN BÜYÜK BAYRAMDIR KUTLU OLSUN"

“Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” .

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

ÖĞRENCİLERİMİZİN OLUŞTURDUĞU 100.YIL VİDEOMUZ