May

3X3 ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ KARABÜK 1. LİĞİNİN ARDINDAN KASTAMONU GRUP FİNALLERİNİ DE ŞAMPİYON OLARAK BİTİRİP TÜRKİYE FİNALLERİNE GİTMEYE HAK KAZANMIŞTIR.

BURSA -ESKİŞEHİR GEZİSİ YAPILDI

May

Öğrencilerimizi sınav salonlarına hazırlamak amacı ile TYT AYT Deneme Sınavı Karabük Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ "KÜTÜPHANEDE 1 SAAT" ETKİNLİĞİNE KATILDIK

3x3 BASKETBOL TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLMUŞTUR .. TEBRİK EDERİZ

Şbt

Karabük Emniyet Genel Müdürlüğü Karabük Çocuk Şube ve Bilişim Suçları ekipleri tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizi bilgilendirme ve farkındalık oluşturmak için AKRAN ZORBALIĞI, TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI VE SİBER GÜVENLİK konularında bilgilendirme yapıldı.

Şbt

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" konulu tiyatro oyununun Karabük Vali Nafiz Kayalı Konferans Salonundadergilenen tiyatro gösterisini 12. sınıf öğrencilermiz ,idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından izlendi.

Ara

BOCCE KIZ TAKIMIMIZ İL 1.Sİ OLMUŞTUR...ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Ara

VOLEYBOL TAKIMIMIZ OKUL SPORLARI GENÇ KIZLAR VOLEYBOL İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR...BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZ ŞUAT SERBERÇİ VE HASAN AYDIN İLE ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

Kas

KARABÜK İL EMİNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN POLİSLERİMİZ ÇOGEP DEMİR ŞEHRİN CEVHER ÇOCUKLARI PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA BİLGİLENDİRME FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yılında, ölüm anı 09.05'te ülkenin her yerinde hayat durdu. Sirenler çaldı, bayraklar yarıya indirildi.Okulumuzda da anma töreni gerçekleştirildi.

Kas

Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES)"; aile içi ve kadına yönelik şiddet olaylarının mağduru kadınların acil durumlarda tek tuşla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşmalarını sağlar.

OKUL AİLE BİRLİĞÜİ GENEL KURULU VE VELİ TOPLANTISI YAPILDI

Ekm