May

UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'nde yer alan Hıdırellez kutlamaları Türk dünyasında kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir.  Okulumuzda baharın gelişini Hıdırellez Kutlamaları ile kutladık.

May

ÖĞRENCİMİZ ŞEHİT POLİS MEMURUMUZ ALİCAN ÖZTÜRK ANISINA HER SENE DÜZENLEDİĞİMİZ ETKİNLİKLER STREETBALL TURNUVASI İLE DEVAM EDİYOR

Nis

Karabük Askerlik Şubesi Başkanlığı tarafından MSÜ etkin bir şekilde tanıtılması için 12. sınıf öğrencilerimize konferasn yapıldı

Nis

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde okulumuzdan mezun olan Van, Erciş'te 3. Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu Pençe-Kilit Harekâtı kapsamında töreristler  tarafından haince düzenlenen roket saldırısı şehit olmuştur. Kahraman Şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

Nis

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDA ÖĞRENCİLERİMİZE DİYABET VE SAĞLIKLI BESLNEME KONUSUNDA EĞİTİMLER VERİLDİ.

Mrt

28 MART-3 NİSAN KÜTÜPHANELER HAFTASI DOLAYISIYLA OKULUMUZDA KÜTÜPHANE SOKAĞI HAZIRLANDI. "KİTABINI DEĞİŞTİR UFKUNU GELİŞTİR " SLOGANIYLA KİTAP DEĞİŞTİRME ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP OKUMA, KÜTÜPHANENİN ÖNEMİ KONULARINDA SUNUMLAR VE BİLGİLENDİRMELER YAPILDI.

Mrt

Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, okulumuz Z-Kütüphanesinde öğrenciler ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Mrt

ÖĞRENCİMİZ EMİRHAN DEMİRCİ KARABÜK  MÜFTÜLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ "ÇANAKKALE RUHU "KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA İL 2.Sİ OLMUŞTUR.ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ

Mrt

Türk tarihinin dönüm noktalarından olan ve bağımsızlık savaşının temellerinin atıldığı Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıl dönümü İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde OKULUMUZ öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla kutlandı.

100. Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Vali Yardımcısı Hüseyin Demirbaş, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri personel, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program Karabük İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Salih Akıncı tarafından vatanımızın bekası ve milletimizin birliği için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz için okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Mehmet Akif Ersoy'un "Zulmü Alkışlayamam" şiirini seslendiren Altın Safran İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Azra Berin Karacaoğlan'ın muhteşem performansı salonda bulunanların büyük takdirini kazanırken, Vali Fuat Gürel minik öğrencimizi tebrik ederek hediye takdim etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Çanakkale Savaşlarının 107'inci yıldönümünü anma törenleri kapsamında ülke genelindeki resmi okullar arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında Türkiye Birincisi olan Karabük Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ada Bera Özdemir kompozisyonunu okudu.

18 Mart Şehitler günü dolayısıyla liseler arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olan OKULUMUZ öğrencisi Abdullah Mısırlı'nın kompozisyonunu okurken, Ortaokullar arası şiir yarışmasında birinci olan Kayabaşı Ortaokulu öğrencisi Ecrin Çakır şiirini okudu.

OKULUMUZ öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan ve sahnelenen "Çanakkale'den Havadis Var" oyununun ardından ödül töreni ile program sona erdi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında Türkiye Birincisi olan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ada Bera Özdemir'e

Resim Yarışması Anaokulu Kategorisinde; 100. Yıl Anaokulu öğrencisi Yağız Ege Yıldırım,

İlkokul Kategorisinde; 1'inci Mehmet Akif İlkokulu örencisi Elfin Özçelik, 2'inci Kapullu Vali Nafiz Kayalı İlkokulu öğrencisi Zeynep Bilge Özelli ve 3'ücü Şirinevler İlkokulu öğrencisi Yusuf Eymen Yıldız'a

Şiir Okuma Yarışmasında; Altın Safran İlkokulu öğrencisi Azra Berin Karacaoğlan,

Şiir Yazma Yarışmasında; 1'inci Kayabaşı Ortaokulu öğrencisi Ecrin Çakır, 2'inci Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Haktan Çağlar Bayraktar ve 3'üncü Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ramim Baiza,

Kompozisyon Yarışmasında; 1'inci okulumuz öğrencisi Abdullah Mısırlı, 2'inci Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Seda Yaman ve 3'üncü Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ezgi Tuncer'e ödüllerini veren Vali Fuat Gürel dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Mrt

"18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ "KONULU KOMPOZİSYON ÖĞRENCİMİZ ABDULLAH MISIRLI İL 1.Sİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZ ÖDÜLÜNÜ OKULUMUZUN DÜZENLEDİĞİ 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜN İL PROGRAMINDA SAYIN VALİMİZ FUAT GÜLER'İN ELİNDEN ALMIŞTIR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZDAN MEZUN ŞEHİT POLİS MEMURUMUZ ALİCAN ÖZTÜRK ANISINA GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDİĞİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ FUTSAL İLE BAŞLAMIŞTIR.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle, İçişleri Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığımız koordinasyonunda Afet ve Acil Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da  "2022 Afet Tatbikatı Yılı" kapsamında 'Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı' yapıldı.

Şbt

19 ŞUBAT 2022 tarihinde öğrencilierimize Gezi İnceleme Kulübü tarafından KELTEPE KAYAK MERKEZİ'NE gezi düzenlenmiştir.

Şbt

BOCCE KIZ TAKIMIMIZ OKUL SPORLARI KARABÜK İL 1. Sİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ..

Şbt

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KARABÜK GENÇLİK MERKEZİ Ttarafından 2022 yılı GENÇLİK MERKEZİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ tanıtımı yapıldı.