May

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn ALİ KÖSE, Mili Eğitim Müdür Yarımcımız Turgut ACARLI ve Nevzat AKBAŞ, Karabük Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Selahattin EMİRSÜLEYMANOĞLU ,İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Hüseyin ZAFER , Şube Müdürlerimiz , Okul Müdürümüz Şevket KÜÇÜKZOROĞLU,Proje Yürütücüsü Duygu ALPAY , öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile BİLİM FUARIMIZIN açılışını gerçekleştirdik. Fuarda öğrencilerimizn danışman öğretmenleri ile birlikte hazırladığı 28 proje sergilendi.

May

Öğrencilerimiz arasında düzenlenen Streetball Turnuvası sonuçlandı. Erkeklerde Erkan-Ömer-Emirhan-Burak´tan oluşan EFSANE; kızlarda Öykü-sude-Buse´den oluşan DÜRÜM TEAM şampiyon oldu.

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında düzenelen "STREETBALL turnuvası" 16/04/2018 tarihinde başladı. Öğrencilerimiz arasında karma olarak oluşturulan takımlarda kız ve erkek öğrencierimiz mücadale veriyor. Turnuvada ilk gün düzenlenen  "ÜÇ SAYI YARIŞMASI" UMUT YÜCE kazanmıştır .

Nis

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Yeşilay iş birliğiyle düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Yarışmasında öğrencimiz NAZLICAN BALLI katıldığı kompozisyon ile İL 1.Sİ olmuştur. Öğrencimiz Ödülünü 06.04.2018 Cuma günü saat 11.30 da Karabük Öğretmenevi ve ASO da gerçekleştirilen törende Vali Yardımcısı Abdulhalim CAN´nın elinden almıştır. Öğrencimizin eseri Türkiye genelinde düzenlenecek yarışmada yarışacaktır, başarısından dolayı Nazlıcan´ı tebrik ederiz...

Nis

Karabük Demir Çelik Fabrikaları A.Ş'nin (KARDEMİR) temelinin atılması ve Karabük'ün kuruluşunun 81. yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Yenişehir Atatürk Anıtında gerçekleştirilen Karabük Demir Çelik Fabrikaları A.Ş'nin (KARDEMİR) temelinin atılması ve Karabük'ün kuruluşunun 81. yıl dönümü münasebetiyle il genelinde düzenlenen "Grafik Tasarım Yarışmasında" SERAY ŞENOL "BİRİNCİ" olmuştur. Yine "Kros Müsabakasında"  LİDİYA KRAVTSOVA "ÜÇÜNCÜ" olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Polis Memurumuz ORHAN AKYILDIZ tarafından 9.sınıf öğrencilerimize trafik eğitmi konferansı verildi. Konferansta öğrencilerimize mobese kameralarından toplanmış gerçek görüntüler eşliğinde bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Baharın müjdecisi NEVRUZ BAYRAMI´nı öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek kutladık...Öğrencileirmiz hazırlayıp getirdiği yiyecekler ile piknik yapan öğrencilerimiz daha sonra halat çekme, çuval yarışı, elma yeme, yoğurt yeme gibi çeşitli yarışmalara katıldılar. Etkinliğimiz müzik yayını ve eğlence ile son bulmuştur

Mrt

19-30 Marrt 2018 tarihleri arasında Çanakkle Zaferi ve 18 MArt Şehitler Günü´nün anlam ve önemini içeren şehitlik ve gaziliğin saygınlığı ve onurunu vurgulayan İl Jandarma Komutanlığının temsilcileri tarafından verilen konferansa öğrencilerimiz ile birlikte katıldık. Konferansta

Mrt

Liseler arası münazara yarışmasında Dila ULUSOY,Özgenur KONAKER ve İrem GÜMÜŞ´ten oluşan ekibimiz "BİR ÜLKENİNİ KALKINMASINDA PARA ÖNEMLİDİR" tezini savunarak Kayabaşı Lisesi´ni yenip ikinci turu  da başarı ile geçerek  bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi başarıalrınadn dolayı tebrik ediyoruz..

Mrt

Okulumuzda Kuran-ı Kerim ´i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Yarışmayı öğrencimiz Muhammet MUTLU kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz..

Mrt

Öğrencimiz ŞURA GÖKTAŞ EGNÇLİK MERKEZLERİ´nin düzenlediği ANNE-BABA konulu şiir okuma yarışmasında il 3. sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz..

Mrt

MEHMET AKİF ERSOY´un şiirlerinden oluşturulan dinleti altı okulun katılımı ile Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezinde 26/03/2018 tarihinde gerçekleştirldi. Programa okulumuz CİHAN AYDIN ´ın okuduğu "BÜLBÜL" şiiri ve MELİH GÜNAYDIN´ın okuduğu " KÜFE" adlı manzume ile başlanmış, ayrıca programın teknik destek ve yayın akışı okulumuz tarafından sağlanmıştır. Program sonunda şiir ve manzume okuyan öğrencilere Şube Müdürümüz tarafından katılım belgesi verilmiştir.

Mrt

Dila ULUSOY,Özgenur KONAKER ve İrem GÜMÜŞ´ten oluşan ekibimiz "İnsan Doğaya Hakimdir" tezini savunarak Safranbolu Kız İmam Hatip Lisesi´ni yenip  bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Mrt

Kız Dart Takımımız finalde son atışta şampiyonluğu kaçırarak  "İL 2.Sİ" olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.